Apróhirdetési feltételek változása márciustól!

Mostani lapszámunkban utoljára jelenik meg a Keres-kínál című rovat, amely a Veterán Autó és Motor egyik legnépszerűbb része volt sokáig – kezdetben Vétel, eladás, csere néven, a legjobb években 10-12 oldalon -, és amelyben térítésmentesen lehetett fénykép nélküli apróhirdetéseket közölni. Mivel az internetes piacterek gyorsaságban behozhatatlan előnyben vannak egy havonta megjelenő lappal szemben, feladtuk a szélmalomharcot.

- Hirdetés -

A hagyományokhoz ragaszkodó olvasóink azonban nem maradnak apróhirdetési lehetőség nélkül, apróhirdetések közlésére a továbbiakban is lehetőség lesz.

A 43×15 mm-es szöveges boksz ára 4000 Ft + áfa, ide szóköz nélkül 150 karakter fér be. A 43×30 mm-es boksz ára 8000 Ft+áfa, itt kétszer annyi, kb. 300 karakter fér el. A fényképes apróhirdetés ára 10 000 Ft + áfa, itt legfeljebb 200 karaktert tudunk elfogadni.

Az apróhirdetések lényeget nem érintő stilisztikai változtatásának jogát fenntartjuk. Apróhirdetések feladására az adatvédelmi szabályok miatt csak honlapunkon keresztül (www.oldtimermedia.hu) van lehetőség az adatvédelmi tájékoztató elfogadása után. Amennyiben további információra van szükségük, kérjük, hívják a 06 1/425-3668-as telefonszámot (munkaidőben).

Hasonló cikkek

Hozzászólások